DANIA GORĄCE:
1. ROSÓŁ, FLAKI, ŻUREK, ZUPA BROKUŁOWA KREM, ZUPA SEROWA, ZUPA POMIDOROWA, ZUPA CEBULOWA, ZUPA WARZYWNA
2. KOTLET SCHABOWY
3. KIESZONKI SCHABOWE Z PIECZARKAMI
4. KOTLET SZWAJCARSKI
5. SCHABOWE NIESPODZIANKI (Z WARZYWAMI)
6. STEK WIEPRZOWY W ZIOŁACH
7. BITKI W SOSIE GRZYBOWYM
8. POLĘDWICZKI W SOSIE CIEMNYM
9. POLĘDWICZKI WIEPRZOWE Z PIECZARKAMI
10. KOTLET DROBIOWY
11. KOTLET DROBIOWY ZAPIEKANY W SOSIE Z SEREM
12. KIESZONKI DROBIOWE Z PIECZARKAMI
13. KOTLET DROBIOWY W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH
14. KOTLET DROBIOWY W SEZAMIE Z JABŁUSZKIEM
15. KOTLET DROBIOWY Z ANANASEM I ŻURAWINĄ
16. KOTLET DROBIOWY NADZIEWANY WARZYWAMI
17. KOTLET DROBIOWY W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM
18. KOTLET DE VOLAILLE
19. KOTLET MIELONY
20. KOTLET MIELONY Z PIECZARKAMI
21. GOŁĄBKI
22. GOŁĄBKI PO WŁOSKU
23. UDKO
24. UDKO FASZEROWANE
25. GYROS DROBIOWY Z FRYTKAMI
26. NUGGETSY Z FRYTKAMI
27. STROGONOW
28. LECZO
29. PIEROGI Z MIĘSEM LUB GRZYBAMI, PIEROGI RUSKIE + BARSZCZ CZERWONY
30. KROKIETY Z MIĘSEM LUB GRZYBAMI
31. PASZTECIKI
32. SZASZŁYKI
33. ŻEBERKA
34. ŻEBERKA FASZEROWANE
35. KARKÓWKA I KLUSKI ŚLĄSKIE
36. KARKÓWKA PO MYŚLIWSKU
37. KARKÓWKA W SOSIE ŚMIETANKOWO-GRZYBOWYM
38. PULPECIKI W SOSIE POMIDOROWYM
39. PULPECIKI W SOSIE KOPERKOWYM
40. KOPYTKA Z GULASZEM W SOSIE CIEMNYM
41. DANIE CHIŃSKIE Z RYŻEM
42. ZRAZY
43. SZNYCLE Z INDYKA W SOSIE ŚMIETANOWYM
44. KIESZONKI ZE SZPINAKIEM
45. FASOLKA SZPARAGOWA Z BOCZKIEM
46. SAKIEWKI Z KARKÓWKI (SER ZÓŁTY, PIECZARKA, BOCZEK)
47. RYBA PIECZONA W SOSIE ŚMIETANOWO-KOPERKOWYM
48. NALEŚNIKI I PIEROGI NA SŁODKO
DODATKI DO DAŃ GORĄCYCH
1. ZIEMNIAKI GOTOWANE
2. ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
3. KULECZKI ZIEMNIACZANE
4. FRYTKI
5. ĆWIARTKI ZIEMNIACZANE
6. KULECZKI ZIEMNIACZANE
7. KOPYTKA
8. KLUSKI ŚLĄSKIE
9. MAKARON
10. KASZA GRYCZANA
11. KASZA JĘCZMNIENNA
12. RYŻ Z WARZYWAMI
13. FASOLKA SZPARAGOWA
14. WARZYWA
15. BROKUŁY
16. KALAFIOR
CIASTA
OWOCE
1. ROLADA Z KURCZAKA
2. ROLADA Z KURCZAKA Z PAPRYKĄ
3. ROLADA SEROWA
4. ROLADA Z CIELĘCINY ZE SZPINAKIEM I PAPRYKĄ
5. GALARETA DROBIOWA
6. SCHAB W GALARECIE
7. SCHAB ZE ŚLIWKAMI W GALARECIE
8. SCHAB Z MORELAMI I ŚLIWKĄ W GALARECIE
9. SCHABOWE ROLADKI Z CHRZANEM
10. PIERSI Z INDYKA Z ANANASEM I BRZOSKWINIĄ W GALARECIE
11. KARKÓWKA PIECZONA
12. RYBA PO GRECKU
13. RYBA PO WĘGIERSKU
14. RYBA W OCCIE
15. ŚLEDZIE W OLEJU
16. ŚLEDZIE PO KASZUBSKU
17. ŚLEDZIE NA SŁODKO
18. ŚLEDZIE PO JAPOŃSKU
19. PSTRĄG LUB SZCZUPAK FASZEROWANY
20. WĘGORZ, ŁOSOŚ
21. BOCZEK PIECZONY
22. PAWIE OCZKA
23. PIECZARKA FASZEROWANA
24. TATAR
25. JAJA FASZEROWANE
26. BUKIET WĘDLIN (SZYNKA, POLĘDWICA itp.)
27. BUKIET WARZYW (OGÓRKI, POMIDORY, KUKURYDZA, PAŁECZKI, PATISONY itp.)
28. OGÓREK MAŁOSOLNY
29. ROLADKI Z ŁOSOSIA
30. PÓŁMISEK ROZMAITOŚCI (do wyboru z powyższych przystawek)
1. SAŁATKA WARZYWNA
2. SAŁATKA Z PIECZARKAMI
3. SAŁATKA Z PIERSI KURCZAKA
4. SAŁATKA KRABOWA
5. SAŁATKA GYROS
6. SAŁATKA GRECKA
7. SAŁATKA Z SELERA
8. SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM
9. CAPRESE
10. SAŁATKA BROKUŁOWA
11. SAŁATKA ŚLEDZIOWA
1. SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
2. SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
3. SURÓWKA WIOSENNA
4. SURÓWKA Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY
5. SURÓWKA Z MARCHEWKI
6. SURÓWKA Z PORA
7. SURÓWKA Z BURACZKÓW
8. SURÓWKA Z OGÓRKÓW KISZONYCH
9. MIZERIA (w sezonie)
10. MARCHEWKA Z GROSZKIEM
Za dodatkową opłatą zapewniamy Państwu również tort, Wiejski Stół, stół deserowy z fontanną czekoladową, księgę gości weselnych, piwo z nalewka, fajerwerki, gejzery.